Skall inte alls bli kul att väga sig i morgon

tycker det har blivit lite väl mycke gott i veckan. Men helt klart bättre än innnan så det är väll det jag får ta fasta på.
Skall bara komma ihåg att väga mig i morgon oxå. Inte helt lätt när man själv skall göra i ordning 3 små barn som är under 6år. Nu skall jag inte gnälla för jag har superduktiga barn dom "stora" klär sig själva och fixar.
På tal om barn så shoppade jag loss på Lindex dom hade så fina "Fem myror är fler än fyra elefanter".





SNÖ!!

Snacka om april väder en dagen funderar man på att ta fram utemöblerna och grillen och så vaknar vi idag inbäddade i ett snö täcke. Vist jag gillar snö, men när man vet att det kommer slaska bort innan dagen är slut är det mindra lockande.

Idag är en lugn start på veckan som är ganska uppbokad. Skall bara i väg på babysim vilket är trevligt. Så här sitter jag och njuter av en kopp te, "stora" barnen är på dagis och W sover en stund.


Flängt runt idag

Först så skulle A på bowlingkalas i en annan kranskommun så det var bara att sätta sig i bilen och köra dit tog ca 40min sen vart det ju ingen idé att åka hem utan jag och W satt och tittade på. Roligt dock att A blev duktig på att bowla hans första bowling slutade innan den börjat då han snubblade och ramlade med klotet i handen så det föll ner på handen i honom. Sen när vi provade igen så ville han bara rulla i väg det. Nu när mamma inte kunde (ville) hjälpa så blev han riktigt duktig på att få i väg det och hade både strike och spärr i sin serie.
Haha sen var det kul för tjejerna hade pussjage. Å då var det ju pinsamt att mamma var med. Jisses dom är 6år börjar det redan?!?

Sen fyller A snar oxå år och vi har som tradition att åka hem till kompisarna med korten, då stannade dock W hemma med pappa och L. Så nu har jag sett delar av våran kommun som jag aldrig varit i och skulle jag nån gång tycka att jag bor på landet så vet jag att det inte är så i jämnförelse med hur vissa av A dagis kompisar gör.

Pust kl 19, var vi hemma igen så det fick bli Thai mat till middag idag, hyfsat okej ur vikt synpunkt. Har dock inte varit godis sugen som jag trodde, A ville ge bort några godisar som han inte gillade man jag tackade nej : )


Här går livet i 180

som vanligt har haft lite datortid så jag har inte hunnit skrivit så mycke.
Lite synd för jag tror jag blir motivera av det. Idag blev det god middag, kalvstek och hasselbackspotiatis med glass till efterätt. Vi firade att William blir ett halvår i veckan så mormor, morfar och min syster och hennes man var här. Haha det är bara jag och min sida av släkten som är tokiga på att hitta på ursäkter för att fira lite :) Men trevligt har vi och W fick ett fint påslakansätt med nalle phu och byxor och en tröja. Min snälla mamma hade sytt nya gradiner till matsalen och köket så det kom på plats. KUL!!

Kunde inte motstå en

nybakad citronpaj idag. Hoppas dock att suget inte fortsätter. Tog en extra runda med barnvagnen innan jag hämtade barnen från dagis. Är ju helt fantastikt väder vill inte gå in i dag. Hoppas att solen lyser i morgon med.

Första veckans minus

blev -1,1kg.
Vilket känns jättebra. Det är ju så att jag bara mjukstartade så att det skulle ge så bra utdelning är bara att tacka och ta emot. Idag hade vi brunch och faktist kändes det helt okej att hoppa över fikabrödet och bara käka mackorna. Sen var det dropp in fika på dagis där skall jag erkänna att jag suktade efter den goda chokladkakan barnen bakat men inte mer än att jag kunde stå emot.  Tog en långpromenad idag i det soliga vårvädret när barnen hade simskola skönt med friskluft och motion.

Vikt: X3,4
Viktminskning : -1,1
Kvar till delmål: 3,4