Dagens middag
Ingredienser
4 port
ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade
tomater, ca 50 g
smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 hönsbuljongtärning
Gör så här Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat,buljong och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.
Kommentarer
Postat av: Lotta
Åh vad gott det lät skriver upp o läggger till receptsamlingen:)
Postat av: Annika
Får helt klart provas i juni när vanlig mat får intas igen!!
Trackback